Gijon til Vigo

Bare en kjapp oppdatering før vi drar videre... Fra Gijon dro vi videre til La Coruna. La Coruna var en relativt stor by, med mange hyggelige og gjestfrie spanjoler. Vi lå i marinaen over helgen, før vi satte seil mot Vigo. Underveis bestemte vi oss for å ankre opp i en liten landsby kalt Camarinas. Under oppholdet i Camarinas tok vi turen opp til et fyrtårn noen kilometer unna, med fantastisk utsikt.Men etter at Guarda Civil (kystvakten, tror vi) vekket oss torsdag morgen og ba oss om å dra, tok vi hintet og satte atter en gang kurs mot Vigo. Vigo var fra første stund en positiv overaskelse, hvor marinaen ikke bare var billig, men også bød på bl.a. svømmebasseng, treningssenter, bordtennis og ikke minst badstu. Luksus ingen av oss har hatt tilgang på siden Norge. Etter en vild helg i Vigo tok vi turen ut til "Isla de Cies" og ankret opp der.


Isla de Cies i solnedgangen

Her har vi nå ligget i et par dager, og i kveld setter vi kurs mot Porto, i Portugal.

Chiao 

Jakob og co!

6 kommentarer

Norunn

22.sep.2011 kl.15:55

På tide..

Savner deg gaute:( men kos dere masseee ! :)

hagedeil

22.sep.2011 kl.16:37

Guardia Civil (spansk = sivilgarden) er en spansk politistyrke med både militære og sivile funksjoner. De er hovedsakelig ansvarlige for sikkerheten i grenseområdene, på landsbygda og fungerer i en viss grad som trafikkpoliti.

Toni Makaroni

23.sep.2011 kl.13:31

Sikre kilder har nå verifisert at «Camilla fra Mandal» bare var programhelt over Biscaya. Så nå venter vi på at "Sonya fra Coruna" eller "Isabella fra Vigo" blir med sydover?

Kaptein Ahab

25.sep.2011 kl.09:43

Fint at guttene fant tid til å skrive noe til tross de er så opptatt ;-)

Stian Lervik

05.okt.2011 kl.11:16

Hei!
Vi ligger nå rett nord for Porto og tenker å legge oss inn i selve byen i løpet av noen dager.. Vi var i Porto i går (inn med metro) for å sjekke mulighetene for å ankre opp langs elven, men uten hell.
Er det noen vi bør kontakte på forhånd angående ankring, eller er det bare å dra inn?
Stian

Gaute

06.okt.2011 kl.22:51

Hei Stian! I gamlebyen i Porto (ved portvinsdestilleriene), rett før broen hvor man ikke kommer lenger med båt, er det en kai på nordsiden av elva hvor man kan ligge gratis. Er mye strøm og tidevann så man ligger ganske dårlig der, så må fendre godt. Vet ikke om noen steder å ankre og vi så heller ikke noen andre båter som gjorde det.

Gaute

Skriv en ny kommentar

Kategorier

Arkiv

hits