Dont hate the hustler, hate the hustle!

Ja, da har vi vært i 2 dager på Tobago Cays ved selveste Jack Sparrow øya som var helt paradis! Vi snorklet en del og fikk med oss det fantastiske havlivet som var der. Massevis av havskilpadder og en del rokker men ingen hai, desverre. Ellers er vi nå på Union Island der vi har fått sett endel av øyas harde beboere. Dette er et sted  man burde trå ganske forsiktig!


Jeg (erlend) ble vekket av Gaute tidlig om morgenen med en del forvirring og kaos.. Tydeligvis var det en lokal dude utenfor båten vår som sa han hadde funnet jolla vår ute på havet og at den liksom skulle ha drevet fra båten vår og dratt langt ute på sjøen... Selvfølgelig er dette en løgn og det som egentlig har skjedd er at han har stjålet den om natten mens vi sov! Så Gaute vekket meg og vi dro med han lokale til land der han dro oss lenger bortover en vi hadde vært der det var en lokal strand der han hadde tatt med seg jolla.. Hele greia var ganske sketchy og mye lokale og ingen turister å se. Så vi synes dette var litt shady men takket han veldig for at han hadde "funnet" jolla vår og rett etter vi takket han skulle han ha 500 dollars for at han hadde "funnet" den..  Så Gaute sa at han bare hadde 300 dollar og plutselig kom det litt fler lokale folk som bare sto å stirret på oss så vi bladde ut 100 til, men vi hadde ikke mer penger på oss.. Så i et lite øyeblikk stod alle å så på oss så vi ble litt nervøse, men så tok han pengene og det var en highfive utdeling så fikk vi jolla vår! Alt i alt bra, men vi lærte å være mer forsiktige på den harde måten. Veto regel 9: " Lås ALLTID jolla"  Planene nå er å dra videre i dag til baksiden av Union Island der det er en vakker strand,  hvor vi har tenkt å grille litt middag. Så drar vi nordover igjen mot Mystique der det skal være fantastisk vakkert og selvfølgelig håper vi på å møte Mick Jagger som har feriehus der :D

Noen bilder fra Tobago Cays:


Gaute, Syver og Joey på Jack sparrow øya
 
Gaute wrestler med en havskilpadde!

                                                                 Hugger litt kokkos med lokal machete

Hilsen alle gutta på Veto!

PS. Ang. overskriften så står det på biler rundt om på øya!

2 kommentarer

tante te

08.jan.2012 kl.20:54

kjempefine bilder :)

Thomas

11.jan.2012 kl.15:14

Hei gutter. En forsinket nyttårshilsen og kompliment med de utrolig flotte bildene. Det har vært så hyggelig å møte dere i julen.

Skriv en ny kommentar

hits