Blodig alvor

Etter besøk fra familien til Syver, seilte vi til Spanish Town på Virgin Gorda og la oss i marina. Der fikk vi endelig fyllt opp vanntanken og fyllt dieseltanken fullt opp igjen. Vi sjekket ut og seilte til St Thomas på søndag. Frida har ikke visum så hun måtte ta ferge til St Thomas, som den største av Us Virgin Islands. Innsjekkingen gikk uten problemer og Frida kom seg heldighvis inn i landet. 

 Kreativ seiling med genoa og fokk....

 

På St Thomas er det K-Mart, china express, hooters og billige supermarkeder. Noe som har vært savnet på de mer øde british virgin islands. Det var likevel kort distanse til sykehus vi satte mest pris på. For i går ble Erlend plutselig ordentlig syk etter en infeksjon på kneet. Frida mente det var blodforgiftning og vi fikk han på sykehuset. Legene kunne bekrefte Fridas teori, og de var klare på at de var viktig at han kom seg til sykehuset fort: "Do i think this is serious? YES,,,, Do i think you're gonna die? NO".

Etter en smertefull dag på sykehuset, ble han skrevet ut med krykker, bandasje, mengder med antibiotika og smertestillende. Han skal etter planen være friskmeldt etter en uke og vi ønsker han alle god bedring.


Erlend på akutten

 

 
Joey ler av sin syke venn


 
Johannes gjør det godt igjen!

Vi ligger i Charotte Amalie som er hovedstaden på USVI. Byen er kjent for å være ganske farlig og man frarådes å bevege seg i byen om natten. Vi fikk høre at på BVI hadde de kanskje et drap i året og på St. Thomas et i uka. Kriminaliteten om natten står i sterk kontrast til Louis Vitton butikkene som fylles opp av rike cruiseturister om dagen. Vi flytter oss uansett til St John om noen dager. Som skal være mye roligere.

Palmefotball (her har Erlend to bein)

 PP pause - Pils og Posering

 

Vi kommer til å bli på USVI en uke til før vi letter anker og setter kursen mot Puerto Rico...

 

Hilsen alle gutta pluss hun ene jenta på Veto VIII

3 kommentarer

Ruth Vieler

08.mar.2012 kl.18:54

God bedring Erlend! Ruth og Thomas

Børre Petersen

08.mar.2012 kl.20:21

Takk for sist og god bedring til Erlend. Når dere er på St.j John som dere kaller den, husk at den egentlig heter St.Jan! Den var "vår" , sammen med St. Thomas og St. Croix så lenge vi var endel av Danmark, og masse norske sjøfolk var delaktig i slavehandelen og trekanthandelen. Berømt slaveopprør på St.Jan i 1733 under ledelse av kong Juni, endte i blobad med flere hundre drepte slaver, men de var faktisk nære på å lykkes. Mulig de har et museum... God seilas. Torild & Børre

Børre Petersen

08.mar.2012 kl.22:35

Apropos overnevnte; Øyene ble solgt fra Danmark til US i 1916 for 25 mill USD, god deal for US eller hva? B

Skriv en ny kommentar

hits